On-line rezervace facebook menu

Oblíbená golfová destinace v Beskydech se nachází v Rožnově pod Radhoštěm. Devíti jamkové golfové hřiště v Rožnově je oblíbenou destinací všech amatérských golfistů.

Golf v beskydech, rožnov, golfové turnaje, penzion na golfu

Aktuality
Členské příspěvky 2024
Ubytování
Rezervace hry

HCP s Golfprovsechny.cz

02. červenec 2017 (Neděle)
HCP s Golfprovsechny.cz
  • Čas startu : ve 13 hod dle platné startovní listiny. Je však možnost odehrát si svůj výsledek i v jiný čas, je však nutno nahlásit na recepci, že hraji v rámci HCP pátku či neděle.
  • Startovné:  členové a nečlenové 100 Kč
  • Green fee: nečlenové 750 Kč, nečlenové, studenti 650 Kč
  • Ceny pro vítěze celkového pořadí věnuje obchod s golfovým zbožím GOLFPROVSECHNY.CZ Celkový vítěz získá krásný golfový vozík Clicgear!!!
  • Hraje se vždy 1x 18 jamek v kategorii stableford netto a stableford brutto. V průběhu celé sezóny, tj. od 14.4. – 22.9. 2017 bude probíhat celosezónní  soutěž, ze které vzejdou 3 nejlepší hráči dvou daných kategoriích – kategorie Stableford netto a Stableford brutto. Vítězem se stává hráč, který nasbírá nejvíc stablefordových bodů v dané kategorii. Podmínkou pro zařazení do této soutěže je odehrání minimálně 10 HCP turnajů z celkového počtu 29 v průběhu celé sezóny!!! Do celkového pořadí se počítají body z 10 nejlépe odehraných kol jakéhokoliv HCP turnaje. Muži hrají ze žlutých odpališť, ženy a děti do 12 let z červených. Pro zařazení do celkového pořadí v kategorii Stableford netto a Stableford brutto hrají kluci do 12 let ze žlutých odpališť. Detailní propozice a aktualizované průběžné výsledky budou k dispozici na webových stránkách www.golf-roznov.cz/ turnaje hned po odehrání prvního hcp turnaje.

Kategorie stableford netto: 1. místo golfový vozík ClickGear, 2. místo golfové kalhoty, 3. místo golfové triko + všichni dárkové poukazy od našich partnerů

Kategorie stableford brutto: 1. místo golfový vozík ClickGear, 2. místo golfové kalhoty, 3. místo golfové triko + všichni dárkové poukazy od našich partnerů

 

 



info na ČGFinfo na ČGFVýsledky na ČGFVýsledky na ČGF

facebook