On-line rezervace facebook menu

Oblíbená golfová destinace v Beskydech se nachází v Rožnově pod Radhoštěm. Devíti jamkové golfové hřiště v Rožnově je oblíbenou destinací všech amatérských golfistů.

Golf v beskydech, rožnov, golfové turnaje, penzion na golfu

Aktuality
Ubytování
Rezervace hry
Golf pro začátečníky

1.liga dospělí

28. 07. 2020

Uplynulý víkendu (24.-26.7) proběhla 1. liga družstev v Ypsilon Golf Liberec. Naši muži bojovali v sestavě: Vojtěch Vala, Vladimír Fárek (kapitán), Libor Lacina, Zdeněk Horák, Michal Kačmařík a Jiří Bartoň. Za ženy nastoupily Petra Valová, Ema Drštičková, Linda Vyroubalová, Veronika Horutová, Libuše Bretšnajdrová. Ženský tým doprovodila náhradnice a caddy Zuzana Hrabalová a samozřejmě také dlouholetý kapitán Radomír Bumbala.

 

Letos se tato soutěž kvůli pandemii smrskla na pouhá tři kola na rány. I přes to, že v kopcích u Liberce všichni bojovali ze všech sil, muži nakonec obsadili 11. příčku a ženy skončily na 10. místě. Vzhledem k umístění je bohužel riziko, že naši muži sestoupí do nižší ligy. U žen je tohle riziko teoretický také, ale málo pravděpodobné. Vše se dozvíme až po dohrání extraligy. Tak tedy držte palce, ať vše dobře dopadne!

Hrdí když se vítězí, věrní když se nedaří.

Detailní výsledky si můžete prohlédnout zde

https://www.cgf.cz/cz/turnaje/turnaje-vyhledavani/turnaj/ziskane-body-z-turnaje?tournamentId=597900325