On-line rezervace facebook menu

Oblíbená golfová destinace v Beskydech se nachází v Rožnově pod Radhoštěm. Devíti jamkové golfové hřiště v Rožnově je oblíbenou destinací všech amatérských golfistů.

Golf v beskydech, rožnov, golfové turnaje, penzion na golfu

Aktuality
Členské příspěvky 2024
Ubytování
Rezervace hry

1.liga mužů a žen

12. 08. 2017

Ve dnech 21.7. - 23.7. se konala další kola prvoligových soutěží žen a mužů. Valašský golfový klub se musel vydat až k Liberci, na hřiště Ypsilon.

V pátek 21.7. se hrálo třetí a zároveň poslední kolo na rány. Po tomto kole se muži umístili na 8. místě a ženy se dokonce dostaly do tzv. prvního koše a obsadily čtvrtou příčku, což znamenalo víkendové boje o postup do extraligy. V sobotu a neděli se hrálo formou jamkové hry. U žen se hrála jedna čtyřhra a dva singly, u mužů to potom byla jedna čtyřhra a čtyři singly. Ženy bohužel na domácí tým – Golf Club Ypsilon v sobotu nestačily a prohrály 1:2. I přes nedělní nepříznivé počasí ženy bojovaly o medailové pozice proti Golf Club Liberec. Ženám se toto utkání podařilo a výsledkem 2:1 vybojovaly třetí místo v první lize.

Mužský tým se po nepříliš povedeném třetím kole na rány propadl na 8. místo a tedy do druhého koše, kde se hrálo pouze o konečné umístění na 5 – 8 místě. Sobotní utkání mužský tým odehrál proti Prosper Golf Club Čeladná, který byl po základní části na 5. místě. Tento souboj dvou beskydských rivalů se podařilo vyhrát mužům z Valašského golfového klubu v poměru 3:2, kteří se tak mohli v neděli utkat v boji o 5. místo s Golf Clubem Lipiny z Karviné. Toto utkání bylo po celou dobu vyrovnané, o čemž svědčí i konečný výsledek 2,5 : 2,5. Jelikož, na tom byl tým VALGK po základní části hůře než jeho nedělní soupeř, museli se muži nakonec spokojit s konečným 6. místem.

Gratulujeme ke krásným výsledkům a děkujeme za vzornou reprezentaci klubu!!!