On-line rezervace facebook menu

Oblíbená golfová destinace v Beskydech se nachází v Rožnově pod Radhoštěm. Devíti jamkové golfové hřiště v Rožnově je oblíbenou destinací všech amatérských golfistů.

Golf v beskydech, rožnov, golfové turnaje, penzion na golfu

Aktuality
Členské příspěvky 2024
Ubytování
Rezervace hry

1.liga mužů a žen - Austerlitz

03. 08. 2021
Minulý víkend 30.7. - 1.8. se na hřišti Austerlitz konala 1.liga mužů a žen. Náš Valašský golfový klub opět reprezentovali jak muži tak i ženy.
Byl to víkend plný sluníčka a také v neděli plný deště. Atmosféra celého týmu byla skvělá a všichni s plným nasazení bojovali o co nejlepší výsledky jak ve hře na rány, tak i ve hře na jamky.
 
Naše ženy vybojovaly v konečném pořadí krásné dělené T5. - 8.místo a pojistily si svou pozici v 1.lize opět do dalšího roku!
Hrály v sestavě: Ema Drštičková, Libuše Bretšnajdrová, Linda Vyroubalová a Vendula Beutlová - kapitán Radek Bumbala.
 
Naši muži bojovali co to šlo a nakonec jim v celkovém pořadí patří nepopulární 12.místo a sestoupili do 2.ligy. Příští rok budou bojovat ve 2.lize, aby se zase zpátky probojovali do 1.ligy. Věříme, že tam patří!! Konkurence byla letos opravdu vysoká. Náš Vláďa Fárek zapisoval první den par hřiště - 72 ran, což byl 2. nejlepší výsledek z celého turnaje. A stejně to na udržení nestačilo...
Sestava: Vladimír Fárek, Vojta Vala, Libor Lacina, Zdeněk Horák, Petr Pražák, Jiří Bartoň, Petr Koláček - kapitán Jaroslav Zahradník
 
Nevadí, příští rok pánové zabojujete a zase se k ženám vrátíte!!
 
Děkujeme všem za vzornou reprezentaci našeho klubu a těšíme se zase na další boje...