On-line rezervace facebook menu

Oblíbená golfová destinace v Beskydech se nachází v Rožnově pod Radhoštěm. Devíti jamkové golfové hřiště v Rožnově je oblíbenou destinací všech amatérských golfistů.

Golf v beskydech, rožnov, golfové turnaje, penzion na golfu

Aktuality
Členské příspěvky 2024
Ubytování
Rezervace hry

Liga muži a ženy

31. 07. 2022

Uplynulý víkend  29. - 31.7. patřil ligovým soutěžím. Naše holky bojovaly na Kunětické Hoře v 1. lize. Naši muži hráli na hřišti v Kravařích v 2. lize.

  • Ženský tým se po pátečním třetím kole na rány umístil na 7. místě a mohl zabojovat o postup do extraligy. K dobrému umístění pomohly hlavně výkony Lindy Vyroubalové (79 ran) a Vendy Beutlové (85 ran).
  • Čtvrtfinálové klání  hrály proti Mladé Boleslavi. Tento zápas vyhrály v poměru 2:1. Do čtyřhry nastoupily Ema Černa a Petra Valová, které donesly první bod. Libuše Bretšnajdrová nastoupila do singla proti velmi zkušené hráčce a bohužel bod nedonesla. Rozhodující bod přinesla Linda Vyroubalová.
  • Na odpolední semifinále ženy nastoupily ve stejné sestavě (Černá/ Valová – čtyrhra; Bretšnajdrová – dvouhra; Vyroubalová - dvouhra) proti mladému týmu z Šilherovic. Naše děvčata bojovala do poslední chvíle, ale nakonec je holky z Park Golf Club Ostrava porazily.
  • V neděli se měly naše holky utkat s Ypsilonkou, ale ženy z Ypsilonky jim zapas darovaly.
  • Tímto získaly krásné třetí místo.  Gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci našeho klubu.

 

  • Muži se po pátečním třetím kole na rány umístili na krásném 4. místě. Hráli v sestavě Vojta Vala, Libor Lacina, Jiří Bartoň, Zdeněk Horák, Petr Pražák a hrající kapitán Jaroslav Zahradník. Nejlepší výsledek na rány přinesl Jiří Bartoň ( 80 ran).
  • V jamkové hře vyhráli první zápas proti Golf Klubu Hukvaldy. V dalším kole bohužel podlehli favoritovi této soutěže Sport Klub Brno o postup do finálového kola. V neděli však bojovali o 3. místo a zvítězili!! 
  • I jim patří velké díky za bojovný výkon a vzornou reprezentaci klubu!!