On-line rezervace facebook menu

Oblíbená golfová destinace v Beskydech se nachází v Rožnově pod Radhoštěm. Devíti jamkové golfové hřiště v Rožnově je oblíbenou destinací všech amatérských golfistů.

Golf v beskydech, rožnov, golfové turnaje, penzion na golfu

Aktuality
Ubytování
Rezervace hry
Golf pro začátečníky

Mistrovství klubu ve hře na rány

31. 07. 2017

Již tento pátek a sobotu 4. - 5.8. se koná Mistrovství klubu ve hře na rány.

Hraje se 2x 18 jamek na rány podle pravidel golfu, místních pravidel a soutěžního řádu ČGF. Mistrem/mistryní klubu se stává hráč/hráčka s nejnižším součtem ran z obou dnů. V případě rovnosti výsledků na prvním místě rozhoduje o vítězi rozstřel hraný od jamky č.1. O pořadí dalších míst se rozhodne podle soutěžního řádu - podle lepšího výsledku z druhého dne, v případě rovnosti obou výsledků rozhoduje lepších posledních devět jamek. Hráč s lepším výsledkem se umístí na vyšším místě. Přihlášení hráči budou rozděleni do dvou skupin podle HCP. Skupina hráčů s nižším HCP (42 hráčů) hraje odpoledne, skupina hráčů s vyšším HCP hraje dopoledne (zbytek, cca 60 hráčů). Druhý den hrají hráči v pořadí podle výsledků z prvního dne - dopoledne hráči s horším výsledkem, odpoledne hráči s lepším výsledkem v obráceném pořadí (poslední odpolední flight jsou nejlepší hráči z prvního dne).

V sobotu po odehrání turnaje a závěrečném vyhlášení vás zveme k tradičnímu posezení u piva, vína, panáků a různých pochutin:-)

Těšíme se na vás a jsme zvědavi, kdo získá titul nového mistra a mistryně klubu pro rok 2017!!!